بیانیه عمومی در حمایت از تجمع اعتراضی خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام
 
دست از کشتار زندانیان بردارید
روز 15 شهریور 1401 جمعیتی از خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، مقابل دادگستری و دادگاه عمومی و انقلاب کرج تجمع کردند و روزهای بعد نیز تا امروز به تجمعات خود مقابل قوه قضائیه در تهران با خواست #اعدام_نکنید، ادامه داده و خواهان توقف اعدام زندانیان هستند.
این تجمعات در حالی شروع شدند که در روز 15 شهریور، اولین روز از برپایی تجمعات، 10 نفر در زندان‌های کرج و میناب به دار آویخته شدند و طبق اخبار انتشار یافته طی روزهای گذشته حداقل 18 نفر دیگر در زندان‌های گوهردشت، قزلحصار و میناب جهت اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی منتقل شده‌اند.
علاوه بر این، هم‌اکنون تعداد بسیار زیادی که آمار دقیق آن در دست نیست، محکوم به اعدام و در انتظار اجرای حکم هستند که دو نفر از فعالین کوییر (LGBTQI+) به نام‌های زهرا صدیقی همدانی و الهام چوبدار نیز در زمره آنها هستند.
در مدت چهل و سه سال گذشته، اعدام و قتل زندانیان به اتهامات و بهانه‌های مختلف، سیاسی و عادی مرتبط با مواد مخدر، قتل، سرقت مسلحانه و غیره 
به یک نُرم و روش حکومت‌داری تبدیل شده است.
آمار اعدام (قتل عمد) زندانیان طی این دوره چهل و سه ساله، حتی یکبار هم به صورت رسمی و دقیق منتشر نشده. اما با پیگیری مراجع حقوق بشری و ... آمار ده‌ها هزار نفری اعدام قطعی است. اعدام در ایران هیچ بخشی از جامعه را در امان نگذاشته و از کودک تا کهن‌سال و زن و مرد به هر بهانه و اتهامی از سیاسی گرفته تا همجنسگرا و عادی و ... را شامل می‌شود.
نگاهی به گزارش‌های منتشر شده در رابطه با اعدام‌های اخیر، واقعیت وحشتناک قتل عام روزانه را به وضوح ثابت خواهد کرد. در مدت 5 ماه، از اواخر دی 1400 تا خرداد 1401 تعداد 168 نفر ثبت شده؛ یعنی در هر یک روز و 3 ساعت یک نفر اعدام شده است.
روند افزایشی تعداد اعدامیان و صدور احکام اعدام در مدت یک سال گذشته، حکایت از عزم و سیاست جدی دستگاه قضایی برای پوشش گذاشتن بر فساد و چپاول‌های سازمان‌یافته صدها هزار میلیارد تومانی در ارگان‌ها و نهادهای حکومتی است که با گرفتن ژست مبارزه با دزدی، قاچاق مواد مخدر و ناامنی اجتماعی می‌خواهد تمرکز و فشار افکار عمومی را بر دزدی‌های خودی‌ها کم رنگ کند و کاهش دهد.
علاوه بر زندانیان سیاسی، عقیدتی و جرم‌‌انگاری‌های مرتبط به گرایش‌های جنسی و جنسیت افراد که عملا هیچ جرمی را مرتکب نشده‌اند و تنها دلیل اعدام آنان این بوده که به مذاق حاکمان خوش نیامده‌اند.
اما درباره محکومین جرائم عادی نیز باید گفت که این افراد نیز خود قربانیان شرایط و اوضاع اقتصادی و اجتماعی‌ای هستند که دزدان و چپاولگران در سیستم حاکم بر جامعه، برای بیش از 80 میلیون انسان ایجاد کرده‌اند.
به جای اعدام و به قتل رساندن قربانیان شرایط موجود و پاک کردن صورت مسئله، باید بانیان دزد و غارتگر را معرفی و زندانی کرد تا ریشه هر گونه بزهکاری و ناهنجاری اجتماعی خشکانده شود.
امضاء کنندگان این بیانیه ضمن حمایت قاطعانه از تجمع خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، خواهان توقف فوری اعدام زندانیان و لغو احکام اعدام به هر اتهام و بهانه‌ای هستند.
امضاء

1- اتحاد بازنشستگان ایران
2-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه
3- تشکل دانشجویان پیشرو دانشگاه اصفهان 
4- سندیکای نقاشان البرز
5- شورای بازنشستگان ایران
6- گروه اتحاد بازنشستگان ایران
7- گروه بازنشستگان مستقل ایران
8- گروهی از معلمان و بازنشستگان کانون های صنفی ایران
9- ندای زنان ایران
10- گروهی از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه
11- گروهی از مهندسان و کاسبان فروش نرم‌افزار پاساژ میرداماد کرمانشاه
12- گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه
13- گروهی رانندگان تاکسی شهرک ظفر کرمانشاه
14- گروهی از کارگران برق کار ساختمانی سقز 
15- گروهی از کارگران نقاش ساختمانی سقز 
16- گروهی از کارگران لوله کشی ساختمانی سقز 
17- گروهی از زنان خانه‌دار سقز 
18- گروهی از جوانان‌ بیکار محله بهارستان سقز 
19- گروهی از جوانان بیکار محله تپه شافعی سقز
20- گروهی از جوانان بیکار محله کریم آباد 
21- گروهی از جوانان بیکار محله تپه مالان سقز 
22- گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی سقز به همراه خانواده هایشان
23- گروهی از بازنشستگان خدمات درمانی سقز
24- گروهی از مردم محله بهارستان سقز
25- گروهی از مردم محله شریف آباد سقز
26- گروهی از مردم محله نشمیلان سقز
27- گروهی از مردن محله سعدی سقز
28- گروهی از مردم شهرک دانشگاه سقز

 

15 Sep 2022 

 

 

شیوه تفکر یک خرده بورژوا: خرده بورژوا همیشه وظائف حزبیش را پس از ساعات شغل روزانه‌اش، رسیدگی کامل به زندگی خصوصی‌اش و حل زمان میهمانی و یا گردش آخر هفته با خانواده و یا دوستانس، انجام میدهد. البته اگر برایش وقتی بماند.